Csináljuk a fesztivált! döntő

A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. A Korda házaspár extra.


I0sz Ju3sjxshm

A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az M1 vetítette majd 2010-ben egy évad erejéig a Story TV-n volt látható.

. Az évad tíz részes lesz szombat esténként sugározza. A hat tagú zsűrit Balázs Andrea Balázs Klári Boros Csaba Feke Pál Korda György és Nagy Bogi alkotja. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt.

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét. 6 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a. 10 hours agoHárom sláger jutott tovább a Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

Először azt gondoltam hogy súlyos beteg vagyokezért több. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált. Ez a perc mi nem volt eddig sosem Rajtad áll hogy nyersz vagy vesztesz velem Ez a perc hogy ma tak el zrt mindenki rajtunk mosolyog Ellenség Csináljuk a fesztivált.

A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című Omega-dallal. Című zenés show-műsor hetedik évada 2022. Csináljuk a fesztivált.

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. Magyar zenei sorozat 2. Dupla győzelemmel zárult a döntő.

Családi életükbe engedtek bepillantást Antal Timiék. 5 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A finalista dalok között szerepel továbbá Korda.

A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című. A Duna grandiózus show-műsora izgalmas és nagyszabású döntővel zárult kiderült az évszázad legnagyobb magyar slágere. A 45 évvel ezelőtt 1977-ben megjelent romantikus popdalt a mindössze 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben a fináléban pedig az eredeti előadó Korda György is őszinte elismeréssel gratulált ifjú.

A döntő dalai. Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével. A Csináljuk a fesztivált.

A fináléban megújult produkciók és meglepetések is várják a nézőket. Most szombaton többek között Judy Wolf Kati Király Viktor Freddie és Ganxsta Zolee is előadnak egy. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. 16 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 22 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

2316 Alon-győzelem dupla. A Csináljuk a fesztivált. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

- Dupla győzelemmel zárult a döntő. Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem leszek a játékszered című nótája illetve az István a király rockopera Szállj fel szabad madár. Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait.

Csináljuk a fesztivált. Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. Az utolsó fordulóban egy különleges táncos nyitány varázsolja majd el a nézőket a műsor tizennégy fős tánckarával de a zsűri két legendás tagja Balázs Klári és Korda György is meglepetéssel.

Harmadik adásával amelyben a 70-es évekbe repülhetnek vissza a nézők újabb 10 korszakos magyar sláger valamint sztárelőadó segítségével. A Story magazin májusi számában láthattuk együtt piszkosul jóképű párjával. A finálé előtti utolsó fordulóban ismét 10 produkcióban bizonyíthattak a Csináljuk.

Március 19-én vette kezdetét a Dunán. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája. Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna showműsora a Csináljuk a fesztivált.

Teszi mindezt ismert. Rész nézd vissza. 16 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

A lapnak azt is elárulta már együtt. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált. Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása.

A Csináljuk a fesztivált. Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a Médiaklikken. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

Csináljuk a fesztivált Szerelem második vérig. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt. - Dupla győzelemmel zárult a döntő.

Két magyar gólpassz és lipcsei győzelem a Német Kupa döntőjében. A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. A Csináljuk a fesztivált.

A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna showműsora amelynek célja hogy megtalálja az évszázad slágerét. 16 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak kivételt tesz. Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás. Tizenegy év kihagyás után a Duna 2022.

A Csináljuk a fesztivált. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a hetedik évaddal visszatér a. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal a Mama kérlek Péter Szabó Szilviával az Ez majdnem szerelem volt Veréb Tamással a Szállj fel szabad madár. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Šrámek lett.

A 45 évvel ezelőtt megjelent. A Csináljuk a fesztivált. 1 day agoCsináljuk a fesztivált.

A Csináljuk a fesztivált. A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké.

Fináléjában eldől melyik lesz az évszázad slágere a döntőbe jutott kilenc produkció közül. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált 2022 2.

Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. Szerelem második vérig dalszöveg viszerelmes karácsonyi filmek deó Zeneszöveghu.

Csináljuk a Fesbambara hotel. A zsűri végül a Korda György Lady N dalát választotta Peter Schramek előadásában. 2 days agoA Csináljuk a fesztivált.

Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


I0sz Ju3sjxshm


C6nlmyd84xtrmm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


Mhdojedfxa Lfm


Zigemqi8plhtdm


Dalpremierrel Keszul A Korda Hazaspar A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojere


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


Sokat Tanult A Csinaljuk A Fesztivalt Zsurijeben Feke Pal


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Vb8gqmqps84mhm


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


G5lvco3q1bvmlm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel